Burgemeester Lenferink bezoekt oudste Leidenaar

Burgemeester Lenferink heeft vanmiddag een felicitatiebezoek gebracht aan de 108-jarige mevrouw Laman-Sjardijn. Zij is de oudste inwoner van Leiden en woont in woonzorgcentrum Haagwijk aan de Beethovenlaan.

Mevrouw Cornelia Maria Christina Laman-Sjardijn is op 6 juni 1895 geboren in Leiderdorp. Na haar huwelijk in 1924 heeft mevrouw Laman-Sjardijn met haar echtgenoot tot 1974 in Leiden gewoond. In 1974 verhuisde het echtpaar Laman voor tien jaar naar de Alblasserwaard. Mevrouw Laman-Sjardijn heeft drie kinderen, vijf kleinkinderen en meerdere achterkleinkinderen.

In 1987 is mevrouw Laman-Sjardijn op 92-jarige leeftijd in woonzorgcentrum Haagwijk gaan wonen, waar ze het nog steeds naar haar zin heeft. Ze heeft een geweldige kennis van de Europese vorstenhuizen. De oudste inwoonster van Leiden zegt van zichzelf dat ze “een tevreden mens” is.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×