Te Land, Ter Zee en In de Lucht naar Leiden

Op zaterdag 12 juli wordt op en boven de Herengracht het populaire Tros-programma “Te Land, Ter Zee en In de Lucht” opgenomen. Op de Herengracht vinden, tussen 12.00 en 17.00 uur, de opnames van het onderdeel Hoog en Droog plaats. Boven het water van de gracht zullen deelnemers proberen met een zelfgemaakte constructie rijdend, glijdend of lopend langs twee staaldraden zo snel mogelijk een wedstrijdtraject van ongeveer 25 meter af te leggen.

Op de opnamedag kunnen belangstellenden zich tussen 9.30 en 10.30 aanmelden bij de balie van “Te Land, Ter Zee en In de Lucht” om zich in te schrijven voor het nieuwe programmaonderdeel “Spijkerbroek hangen”. Hierbij wordt er een spijkerbroek aan een ijzeren “schommelconstructie” bevestigd. Na het startschot is het de bedoeling om zo lang mogelijk aan de spijkerbroek te blijven hangen.

Om het geheel een vrolijke tint te geven worden de deelnemers verzocht in een leuke creatie of met gekke attributen aan het “Spijkerbroek Hangen” deel te nemen. De twaalf beste deelnemers komen uit in de finale, tijdens de opnames van Te Land, Ter Zee en In de Lucht. De winnaar gaat naar huis met een fantastisch spijkerbroekenpakket. De elf andere finalisten winnen een spijkerbroek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×