Premiëre Danstheater in Hortus

Zondag vindt in de Oranjerie van de Hortus botanicus Leiden de Nederlandse première van het nieuwste werk van Burkhardt Söll plaats dat de titel – ‘Moment van de waarheid of de geboorte van Primula en Roos (Venus en Adonis) – draagt.

De Leidse Hortus vormde al eerder het toneel voor producties met muziektheateraspecten die door de florale wereld van de tuin en kassen werden geïnspireerd. Nu, in de rozenmaand juni, wordt een nieuwe loot toegevoegd aan de rijke muzikale geschiedenis van de Floraconcerten in de oudste botanische tuin van Nederland. Na ‘The Singing Garden’, ‘La Femme du Jardin’ en ‘De Japanse Tuin’ voegt de componist Burkhardt Söll het danstheater toe aan deze bijzondere reeks muziektheater-concerten.

‘Moment van de waarheid of de geboorte van Primula en Roos (Venus en Adonis)’ wordt op zondag 22 juni 2003 twee keer gespeeld, om 14.30 uur en 17.00 uur. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar vanwege de ruimte in de oude Oranjerie van de Hortus botanicus. Reserveren is niet mogelijk. Kaarten kunnen vanaf nu worden gekocht aan de entreebalie (8 euro).

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×