Liefdesbaby voor D66-paar

In januari verwacht D66-raadslid Anneloes Wassenaar, net als prinses Maxima, een baby. Vader is haar collega D66-raadslid Arjan Stoffels. “We zijn nou eenmaal een vruchtbare partij,” liet D66-raadslid Anneloes Wassenaar zich afgelopen week ontvallen, daarmee doelend op de Leidse D66-wethouder Pechtold die op 2 april voor de eerste keer vader werd. “Vertel het nog maar niet verder,” was het dringende verzoek van de aanstaande moeder afgelopen zaterdag nog, maar inmiddels heeft ze het goede nieuws ook zelf niet meer voor zich kunnen houden en doet ze verslag van het heugdelijke feit via haar eigen website www.anneloeswassenaar.nl: “Vrijdag de dertiende; toch een leuke dag: onze nieuwe auto wordt (goed-)gekeurd en we mogen voor het eerst ons aanstaande kindje gaan bekijken met een echo. Het hartje klopt; het beweegt!”

Het is sowieso een vruchtbaar jaar voor de Leidse politiek, want ook raadsverslaggever Robbert Minkhorst van het Leidsch Dagblad wordt vader. In oktober verwachten hij en ‘zijn’ Ilse hun eerste kleintje.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×