Sleutelstad.nl was zaterdag de hele middag te gast op de boot van de band Roadcrew (foto's: Chris de Waard).

Leiden viert feest op het water

De Zuid-Hollandse Waterdagen zitten er weer op. Vrijdag en zaterdag stond de hele provincie in het teken van activiteiten op het water. Vorig jaar was Leiden één van de centrale steden tijdens de waterdagen. Hoewel dat dit jaar niet het geval was, leefde menig Leidenaar zich uit op of bij het water.

Bij de Beestenmarkt waren de hele zaterdag optredens van diverse bandjes, het Viswijvenkoor Leiden en Zeemanskoor Rumor Di Mare. Op de Leidse grachten voeren de hele dag bootjes met bands en zelfs een draaiorgel. ’s Avonds gaf de bekende Leidse muzikant Rob Baars met een gelegenheidsband nog een optreden in de feesttent op de Beestenmarkt.

Ook de toeristische markt de tijdens de zomermaanden op de Beestenmarkt wordt gehouden, werd druk bezocht. Organisator Peter Labruijère kan dan ook terugkijken op een geslaagd evenement.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×