Aanhouding na mishandeling

De politie heeft zaterdag een 34-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van mishandeling van een 31-jarige man uit Leiden. De Leidenaar kreeg laat in de middag onenigheid met de Hagenaar die een bekende van hem is. Het tweetal kwam elkaar tegen bij een pompstation aan de Hoge Rijndijk. Er ontstond een woordenwisseling, waarop de Hagenaar de Leidenaar enkele klappen heeft gegeven.

De Leidenaar liep hier een pijnlijke nek bij op. Ook had hij schrammen in het gezicht. Toen de politie ter plaatse kwam was de Hagenaar weg. Toen deze even later de Leidenaar op diens mobiele telefoon belde, heeft de politie hem gevraagd naar het politiebureau te komen. Dat deed hij, waarop hij is aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×