Burgemeester Lenferink kijkt stralend toe hoe de jarige het boek over de Oranjes doorbladerde (foto's: Gerard Ligtvoet).

Burgemeester bij 102-jarige mevrouw Zirkzee-Arnoldus

Afgelopen maandag ging Burgemeester Lenferink op bezoek bij “Het Huys op de Waard” waar de 102-jarige mevrouw Zirkzee-Arnoldus haar verjaardag vierde. Ze was blij verrast door het bezoek en de cadeaus die de burgemeester voor haar had meegebracht; een boek over de Oranjes en een grote bos bloemen.

Natuurlijk werden er leuke verhalen en anekdotes verteld, zelfs ouderwetse recepten voor “draadjesvlees en sucadelappen” werden uitgewisseld. “Hoe blijft u zo jong?” vroeg de burgemeester. “Goed eten en drinken, zo luidde het advies van mevrouw Zirkzee.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×