ChristenUnie wil Aalmarktplannen opnieuw toetsen

De ChristenUnie wil de verschillen tussen het oorspronkelijke plan van de Projectgroep Nieuw Aalmarkt Plan (NAP) en het aangepaste plan van het college in kaart brengen, voordat de gemeenteraad het definitieve plan na de zomer vaststelt. Fractievoorzitter Filip van As heeft de raadsgriffie verzocht om de verschillen inzichtelijk te maken, zodat de raad een evenwichtig besluit kan nemen.

De ChristenUnie is vanaf het begin al nauw betrokken bij de toekomstplannen van de Aalmarkt. Begin vorig jaar was de partij een van de initiatiefnemers van het instellen van de projectgroep die zich over het winkelgebied moest buigen. Een referendum werd daarmee voorkomen.

Advertentie

Leiden Aalmarktproject


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×