LWG / De Groenen wil alsnog referendum over Aalmarktplannen

Er moet alsnog een referendum over de Aalmarktplannen gehouden worden. Dat schrijft duo-raadslid Margje Vlasveld van LWG / De Groenen in een reactie op de berichtgeving via Sleutelstad.nl over de ruzie tussen het college en de projectgroep Nieuw Aalmarkt Plan. Vlasveld: “Met de Aalmarkt kan nog heel veel. Het vergt een andere manier van denken en een andere wethouder bouwen, want de huidige wethouder (Hillebrand) heeft net iets te vaak gedineerd met de dure heren van de MAB”.

Als enig overgebleven oplossing ziet Vlasveld een referendum. “Alleen de dreiging daarvan is in het verleden al genoeg gebleken om plannen van tafel te krijgen, waarom zou dat niet nog een keer lukken?”, zo vraagt ze zich af. Ook leden van de projectgroep NAP lieten zich de afgelopen tijd in soortgelijke bewoordingen uit, mochten de projectgroep en het college het uiteindelijk toch niet eens worden.

Advertentie

Leiden Aalmarktproject


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×