Voorzitter Jonge Democraten: "VVD vindt zichzelf overbodig"

Vincent Verkoelen, voorzitter van de Jonge Democraten (JD is de jongerenafdeling van D66) constateert met genoegen dat een stroming binnen de VVD zich aangetrokken voelt tot de idealen van D66. VVD-jongerenvoorzitter, de Leidenaar Ferdi de Lange, zei afgelopen weekeinde dat hij een fusie van D66 en VVD wenselijk acht. De Jonge Democraten roepen op tot de vorming van een grote (progressief) liberale partij op de leest van D66 en stelt voor om morgen de Nieuwe Vrijzinnig Democratische Bond op te richten, waar de leden van het huidige D66 en de progressieve vleugel van de VVD een waar thuis vinden.

De Jonge Democraten zijn van mening dat de VVD een veelbelovende start heeft gemaakt door de interne partijstructuur van D66 te adopteren. Verkoelen: “Eindelijk lijkt de VVD bereid van D66 te willen leren. Binnen de VVD staat men open voor een gekozen burgemeester evenals een referendum over de Europese Grondwet. Dat zijn stapjes in de goede richting.”

Leiden jovdjd


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×