NAP voert actie tegen Aalmarktplannen

1

Een aantal leden van de projectgroep Nieuw Aalmarkt Plan is een actie gestart om zoveel mogelijk bezwaarschriften te verzamelen tegen het plan dat in september in de gemeenteraad wordt besproken. De leden vinden dat het nu ter inzage liggende plan van het college teveel afwijkt van het plan dat ze de afgelopen maanden hebben gemaakt. Bezwaar maken kan tot maandag 7 juli.

Delen

1 reactie

  1. Misschien is het wel verstandiger om dat hele Aalmarktplan maar in de prullenbak te gooien en de boel lekker laten verpauperen, dat gebeurt hier in deze stad wel vaker. Sommige projecten zien het levenslicht en worden pas tientalle jaren later uitgevoerd, zwaar achterhaald. Dan is het bij voorbaat zinloos om er nog aan te beginnen. Wat minder lullen en wat meer doen, maar uiteraard wel met gezond verstand. In andere plaatsen zie je vaak de mooiste projecten. Bedacht, ontworpen en gerealiseerd. Allemaal binnen enkele jaren. Hup Leiden !?

Je bent nu offline