Voorzitter Petra van Rossum van de Stichting Werfpop is opgetogen over het verloop van de eerste Werfpop in de Leidse Hout. (foto: Chris de Waard).

Werfpop breekt bezoekersrecord

Volgens de politie hebben maar liefst 27.000 mensen afgelopen zondag het openluchtfestival Werfpop bezocht. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van het (gemiddelde) bezoekersaantal dat de Werfpop-organisatie zelf hanteert. Het oude record werd enkele jaren geleden in het Van der Werfpark gehaald met ongeveer 20.000 bezoekers.

 

Voorzitter Petra van Rossum van de Stichting Werfpop is opgetogen over deze eerste Leidse Hout-editie van Werfpop. “Volgend jaar weer in de Leidse Hout hoor,” zegt ze terugkijkend op een enorm geslaagd festival dat vrijwel zonder incidenten verliep.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×