Radio West onderzoekt ontvangstproblemen

Naar aanleiding van de slechte ontvangst van 89.3 Radio West, sinds de gedwongen frequentiewisseling eerder dit jaar, gaat de omroep zelf op onderzoek uit om de ontvangstproblemen in kaart te brengen. Agnes Kamstra en Johan Overdevest doen van maandag 25 augustus tot en met 29 augustus a.s. met behulp van verschillende radio’s de Grote 89.3 Radio West Test en gaan langs bij mensen die zich melden bij 89.3 Radio West naar aanleiding van ontvangstproblemen. Iedereen in het uitzendgebied van 89.3 Radio West die de radiozender niet goed kan ontvangen kan van maandag tot en met vrijdag bellen tussen 10.00 en 16.00 uur met de reactietelefoon: 070-3905454 of een mail sturen naar ruis@rtvwest.nl.

De verslaggevers kiezen een aantal locaties uit en voeren de test uit bij de mensen thuis op verschillende plekken. In de badkamer, in de slaapkamer, daar waar de ontvangstproblemen optreden.

Uit alle reacties die deze week binnenkomen bij 89.3 Radio West tijdens de test, wordt aan het eind van de week één deelnemer getrokken die een prijs ontvangt; een flinke radio. Voor alle deelnemers waar Agnes of Johan zijn geweest, geldt dat zij eind september worden uitgenodigd door 89.3 Radio West voor een rondleiding in het gebouw van Radio TV West. Dit in het kader van: als u ons niet kunt ontvangen, ontvangen wij u.

Advertentie

Geen categorie RTV West


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×