Prijs voor Open Monumentendag

Het Comité Open Monumentendag Leiden (Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest) heeft de Bouwfondstrofee gewonnen voor het programma dat ze hebben samengesteld voor de Open Monumentdag (13 september 2003). Het Landelijk Comité Open Monumentendag heeft de prijs toegekend omdat het programma zeer verzorgd en veelzijdig is. Met name de aandacht voor de jeugdacitiviteiten én de samenwerking met de regio zijn zeer in de smaak gevallen.

De trofee zal worden uitgereikt op donderdag 11 september tijdens de landelijke opening in Meppel, waarvoor alle organiserende comités een uitnodiging hebben ontvangen.

Advertentie

Leiden monumentendag


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×