Steekpartij bij drugsdeal

Een 29-jarige man uit Leiden is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.00 uur in de Bloemfonteinstraat door een nog onbekende man gestoken met een mes. Het slachtoffer moest zich in het LUMC aan zijn verwondingen laten behandelen. Het slachtoffer had op de plek van de steekpartij een afspraak met vier mannen. De dader is waarschijnlijk één van hen. Het slachtoffer, een drugsgebruiker, had een ring in onderpand gekregen in ruil voor de levering van verdovende middelen.

Hij dacht nu het geld voor de ring te ontvangen, maar ontmoette het viertal. Na de steekpartij gingen zij er met een auto vandoor. Het slachtoffer belde zelf de politie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×