Dirigent Wim de Ru oefent in het pand van Concordia met K & G 3 voor de Koraalmuziek op 3 oktober. (Foto's: Chris de Waard).

Gemengde gevoelens bij oefening Koraalmuziek

Hoewel de sfeer als vanouds uitgelaten was tijdens de jaarlijkse oefening voor de Koraalzang op 3 oktober, was de sfeer woensdagavond toch anders dan andere jaren. De oefening wordt altijd gehouden in het gebouw van de Christelijke Muziek- en Showband Concordia. Dit korps wordt met opheffing bedreigd, omdat er te weinig nieuwe leden bijkomen en alle activiteiten zijn onlangs opgeschort.

De muziek tijdens de oefening werd dan ook verzorgd door K&G 3 die voor een keertje hun vaste dirigent thuis hadden gelaten en nu speelden onder leiding van de vaste 3 oktober-dirigent Wim de Ru. Ook op 3 oktober zelf moet Concordia verstek laten gaan, maar, zo is de hoop van een groep Concordianen: “in 2004 staan we er weer!”

Concordia was te klein geworden om door te gaan zo besloot het bestuur onlangs. Op 21 oktober treedt het bestuur af. Als er voor die tijd voldoende nieuwe aanmeldingen komen, wordt er vrijwel zeker een doorstart gemaakt.

Leiden 3 Oktober concordia


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×