Henk Henzen, auteur van het jubileumboek van K&G, werd benoemd tot erelid van de vereniging. (Foto's: Chris de Waard).

K&G viert 75-jarig jubileum

Met een grootste receptie in de Burgerzaal van het stadhuis vierde K&G woensdagavond het 75-jarig bestaan van de muziekvereniging. Bij die gelegenheid werd ook het eerste exemplaar van het boekje “Leids Lef” overhandigd aan burgemeester Lenferink. Het jubileumboek geeft de geschiedenis weer van de afgelopen 25 jaar K&G en werd geschreven door Henk Henzen. Als dank voor zijn enorme inzet voor K&G werd hij benoemd tot erelid.

K&G voorzitter Tom de Beer zette ook Johan Selier nog even in het zonnetje. Selier is verantwoordelijk voor de opmaak van het boekwerk “Leids Lef”. Voor Riet Henzen, Henk’s vrouw, was er een grote bos bloemen als goedmakertje voor de vele uren die zij haar man had moeten missen vanwege de enorme klus die het maken van het boek is geweest. Naast het boek werd ook de nieuwe CD van K&G gepresenteerd. René Leckie verzorgde de arrangementen voor de CD die ook de titel “Leids Lef” meekreeg.

Onder de aanwezigen op de receptie was onder andere de beschermheer van K&G, oud-minister Eelco Brinkman, aanwezig.

Leiden k&g


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×