Burgemeester Lenferink neemt Rianne Becht de belofte af. (Foto's: Chris de Waard).

Rianne Becht nieuw raadslid voor GroenLinks

“Nieuwe bezems vegen schoon, het is tijd dat ik wegga,” zo eindigde Jan Laurier dinsdagavond zijn afscheidsspeech voor de Leidse gemeenteraad. Voor Laurier’s partij GroenLinks is die nieuwe bezem Rianne Becht. Zij volgt Laurier, die ruim 16 jaar deel uit maakte van de Leidse raad, op in de GroenLinks-fractie.

Becht draait sinds Jan Laurier zijn vertrek aankondigde in de fractie mee als duo-raadslid. Vanaf nu is ze voor GroenLinks verantwoordelijk voor de onderwerpen ‘Bestuur en Veiligheid’ en ‘Regionale Aangelegenheden’.

Leiden becht


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×