Het Friese Terherne is hét Kameleondorp van Nederland. (Archieffoto: Maarten Bethlehem).

Kameleon-tweeling komt naar Space Expo

Koen en Jos van der Donk, de hoofdrolspelers in De Schippers van de Kameleon, komen woensdag 15 oktober naar Noordwijk. In de populaire speelfilm beleven ze als de tweeling Hielke en Sietse spannende avonturen op de Friese meren met hun kleurrijke, opgevoerde duwboot.

Bij Space Expo doen de jonge filmsterren vanaf 14.00 uur samen met hun moeder de Kosmonautentest. Aansluitend delen Koen en Jos handtekeningen uit aan hun fans. De Kosmonautentest loopt de hele herfstvakantie, van zaterdag 11 oktober tot en met zondag 26 oktober.

Leiden space-expo


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×