COC start 45+ groep voor vrouwen

Het COC Leiden gaat beginnen met een groep voor vrouwen van 45 jaar en ouder. Tot op heden waren er geen aparte activiteiten voor deze doelgroep binnen het COC. Het idee is om, voorafgaand aan de bestaande vrouwenmiddag, “Sunday Times” die elke laatste zondag van de maand wordt gehouden, een activiteit te organiseren. Bijvoorbeeld: wandelen, bowlen, lunchen, film, kaarten, darten, fietsen.

Ook zal er elke “Sunday Times” tussen 17.00 en 18.00 uur een gastvrouw aanwezig zijn om nieuwe bezoeksters op te vangen. De groep bestaat momenteel uit acht vrouwen. Wie vragen heeft omtrent de 45+ groep of zich wil aanmelden, kan contact opnemen met Marian (071) 5764359.

Leiden homo


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×