Jeugd Stevenshof bereidt zich voor op Oud en Nieuw

Het door burgemeester Lenferink aangekondigde zero-tolerancebeleid dat de gemeente tijdens de komende jaarwisseling wil voeren, lijkt als een rode lap op een stier te werken bij een groep jongeren uit de Stevenshof. Volgens Leefbaar Leiden zet de jeugd in de Stevenshof de hakken in het zand als reactie op de aangekondigde maatregelen. Raadslid Van Schoonderwoerd zou inmiddels door omwonenden gevraagd zijn om te bemiddelen. “Als een soort wijkvader,” zo ziet Van Schoonderwoerd zijn missie om de jaarwisseling in goede banen te leiden en vernielingen te voorkomen.

Het raadslid van Leefbaar Leiden pleit ervoor om snel een afspraak te maken tussen de jeugd en de burgemeester. “Voor hem hebben ze ontzag, de wijkagent moet dan maar even op afstand blijven.”

Advertentie

Leiden jaarwisseling


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×