Meldlijn illegaal vuurwerk

7

Ook dit jaar hoopt de politie via “Meld Misdaad Anoniem” zoveel mogelijk tips binnen te krijgen over handel, transport en opslag van illegaal vuurwerk. Tijdens de vuurwerkcampagne van 2002 ontving de politie 130 meldingen via deze tiplijn. Er werden twaalf aanhoudingen verricht en er werd meer dan 4500 kilo vuurwerk in beslaggenomen. Het gratis nummer 0800 – 7000 is 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur bereikbaar.

Delen

7 reacties

 1. Dit is toch geen nieuws? Dit is sluipreclame (promotie) voor de kliklijn van die kankersmurfen

 2. <u>Pardon het is fout:</u>

  Ik hoop dat je deze ziekte niet krijgt.

  Of je weet niet wat dat is.

  Of je moet het zelf maar eens krijgen,dan zeg je dat nooit meer.

 3. Ik vind dat we echt een kut samenleving creeren, elkaar een beetje gaan verklikken,

  lekker achterdochtig allemaal, miereneuken noemen ze dat

 4. ENSCHEDE !!!!!

  De eerste die zijn vingers en hand al kwijt is heeft zich al gemeld!!!!

  Daarom dus

  Heeft dus niks met klikken en/of verlinken te maken

 5. Het gaat om het principe dat er een lijn is geopend waarop je mensen kan verlinken. en dat is natuurlijk achterlijk.

  Dat heb verder niks met enschede te maken. Je hoort elkaar te vertrouwe en niet te veraden dat dede ze in de 2e wereld oorlog al.

 6. Wat een gelul over tweede wereldfoorlog,die heb je niet meegemaakt dus die vergelijking kan je hier niet trekken,en het is even anders of je je buurman verlinkt die door de Duitsers naar een kamp wordt gebracht en dood gaat,of dat je iemand aangeeft die willens en wetens de wet overtreedt door vuurwerk in huis te hebben dat je nog niet mag hebben.

  Niemand dwingt je vuurwerk te kopen en in huis te hebben,vele mensen die wel de oorlog hebben meegemaakt schrikken steeds weer met het vuurwerk,vele dieren hebben er last van en schrikken zich soms letterlijk dood.Vier oud en nieuw met vuurwerk,steek het af wanneer het mag dan blijft het leed beperkt.Ga je toch buiten die tijden vuurwerk afsteken dan neem je zelf het risico dat je gepakt wordt en moet je ook niet zeuren als je gepakt wordt of mensen gaan bellen dat jij een flinke partij thuis hebt liggen hetgeen gewoon gevaarlijk is.

  Nogmaals,niemand dwingt je om vuurwerk te kopen en het te gaan afsteken voor dat het mag,dat doe jij alleen.Speel het spel dan gewoon open en sportief en accepteer dat je pech hebt als je gepakt wordt.Tenslotte ben jij degene die overlast veroorzaakt,jij vind het ook niet leuk als je buren een feest hebben tot diep in de nacht als jij je examens of profwerken moet voorbereiden en nog even wat wil slapen,waarschijnlijk bel je zelf dan ook de politie.

  Als jij niets koopt of illegaal in huis haalt, valt er voor een ander niets te bellen,leg die verantwoording dan niet bij anderen door ze als verrader te bestempelen,door over de tweede wereld oorlog te roepen,of iemand uitmaken voor een erge ziekte want de asociaal ben JIJ !

Je bent nu offline