Mislukte beroving bij kledingzaak

Een personeelslid van een kledingwinkel aan de Haarlemmerstraat is maandagmiddag door een nog onbekende man bedreigd. Twee mannen kwamen rond 16.30 uur de winkel binnen. Een van hen knoopte een praatje met haar aan. Kort daarna merkte de vrouw dat de sleutel van de kassa weg was. Toen zij hier een opmerking over maakte, renden beide mannen onder luid gegil van het personeelslid het pand uit.

Een ander personeelslid, een 43 jarige Leidse, die op het rumoer afkwam, greep net buiten de deur een van de mannen. De vrouw werd in haar gezicht geslagen, waarna de man zich alsnog uit de voeten te maakte. De vrouw is voor de verwondingen aan haar gezicht behandeld in het LUMC. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt mogelijke getuigen zich te melden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×