Leiden start parkeercampagne

Woensdag gaat de parkeercampagne ‘Parkeren in Leiden: plaats voor U!’ van start. De campagne loopt tot 1 januari 2005 en is bedoeld om het parkeerimago van Leiden te verbeteren. Uit onderzoek blijkt namelijk dat Leiden eerder een slecht imago heeft dan een echt probleem als het gaat om parkeren. Het doel van de campagne is dan ook aan bezoekers duidelijk te maken waar gemakkelijk parkeren mogelijk is.

Dat gebeurt door middel van promotieteams op de parkeerterreinen en advertenties. Daarnaast wordt in de campagne de nadruk gelegd op verschillende redenen om naar Leiden te komen. Parkeren is daarbij een belangrijke bijzaak. De promotieteams zullen elke maand een actie rond een Leids evenement organiseren. De eerste actie heeft betrekking op het Huis van Sinterklaas.

Advertentie

Leiden parkeren


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×