Eén van de ratten die geadopteerd kan worden: Gismo, een ratje met gedragsproblemen.

Rattenopvang in Leiden

Leiden heeft er sinds kort een wel heel bijzondere instelling bij: de Leidse Ratten Opvang. Iedereen die een ratje heeft gevonden of één of meer ratten thuis heeft en er geen tijd meer voor heeft, kan het diertje naar de rattenopvang brengen. Om de diertjes goed te kunnen verzorgen, heeft iniatiefnemer Patty Ossevoort een rattenadoptieplan opgesteld. Voor drie euro per maand kunnen mensen een ratje adopteren.

 

De adoptieouders krijgen een adoptiebewijs, elke maand foto’s van de adoptierat (per e-mail) en een verslagje over hoe het gaat met het ratje. De Leidse Rattenopvang is gevestigd aan de Akkerhof 17 en bereikbaar per email op info@leidserattenopvang.info of telefoon: 071-5790994.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×