Burgemeester Lenferink opent 50e congres amateurtuinders

Morgenavond opent burgemeester Lenferink in de raadzaal van het stadhuis in Leiden het 50e congres van de Leidse Bond van Amateurtuinders (LBA). Het programma van het congres bestaat uit een besluitvormende vergadering van afgevaardigden en een themagedeelte. Aan het themagedeelte doen onder andere D66-wethouder Ruud Hessing (Cultuur, Sport, Onderwijs en Verkeer) en oud-D66-wethouder Hans de Goede, lid van het dagelijks bestuur van het AVVN (de landelijke organisatie voor hobbytuinders) mee.

Dit jaar is het precies 60 jaar geleden dat de volkstuinders in Leiden zich verenigden in de LBA. Het doel van de bond is om in samenspraak met de volkstuinverenigingen en de gemeente, de in Leiden aanwezige volkstuincomplexen te behouden en te verfraaien.

Advertentie

Leiden volkstuin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×