Extra geld vooor West onzeker

De meerderheid in de Provinciale Staten van Zuid Holland wil alleen extra geld geven aan Radio TV West en Rijnmond als de omroepen onder scherp toezicht worden geplaatst. Diverse partijen vinden dat de verantwoordelijken voor het debacle het veld moeten ruimen. Dat meldt de regionale omroep.

In opdracht van de provincie hebben deskundigen de financiƫn van de omroepen doorgelicht. Uit het rapport blijkt dat er bijna 10 miljoen euro extra subsidie nodig is om Radio TV West en Rijnmond te laten overleven. Alle Statenleden waren geschrokken door deze uitkomsten. Gedeputeerde Saten neemt volgende week een besluit over een reddingsplan voor de omroepen.

Leiden RTV West


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×