Getuigen gezocht van beroving van sleutels

De politie is op zoek naar twee mogelijke getuigen van de beroving van een 49-jarige Leidenaar afgelopen maandag 1 december. De man werd rond 20.00 uur bij de Kiekendiefhorst van zijn autosleutels beroofd. Volgens het slachtoffer liepen er tijdens de beroving twee personen langs. De politie wil graag met hen in contact komen. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

De Leidenaar liep maandagavond over de Kiekendiefhorst toen hij door een onbekende fietser benaderd werd. Deze man griste de autosleutels zijn handen. De Leidenaar wist de fietser nog tegen te houden. Na wat duw- en trekwerk, waarbij de fietser ook een mes in zijn handen zou hebben gehad, nam de Leidenaar wat meer afstand en ging de fietser er vandoor.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×