Onderwijsadviseur/onderzoeker Elaine Toes verzorgt donderdag een lezing in Leiden.

JD organiseert lezing over politieke bewustwording

Onderwijskundige Elaine Toes zal donderdag 11 december voor de Jonge Democraten Leiden een lezing verzorgen met als thema ‘politieke bewustwording bij kinderen’. In de lezing zal zij onder andere ingaan op het ontstaan van politieke interesse en voorkeuren bij opgroeiende kinderen en jongeren. Ook de rol van de overheid in het ontwikkelingsproces, via het beleid voor bijzonder onderwijs, komt aan de orde.

Gelet op de discussie over de oprichting van islamitische scholen zal deze lezing een actueel tintje krijgen. Naar aanleiding van de lezing is er mogelijkheid tot discussie en het stellen van vragen. Deze activiteit van de Jonge Democraten begint om 20.00 uur in café het Keizertje. De Jonge Democraten zijn de politieke jongerenorganisatie van D66.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×