Mohammed Bouras kort na zijn verkiezing als raadslid. De singelloop liep hij uit; zijn vierjarige termijn als raadslid maakt hij niet vol. (Archieffoto: Chris de Waard).

Pvda-raadslid Mohammed Bouras stapt op

Volkomen onverwachts heeft Pvda-raadslid Mohammed Bouras vanavond bekendgemaakt dat hij opstapt als raadslid. “Via deze weg wil ik u met enige moeite aankondigen, dat ik mijn raadslidmaatschap na de eerstvolgende raadsvergadering wil beëindigen. De reden hiervoor is dat ik tot de conclusie ben gekomen dat ik mijn baan en privé-leven niet langer met het raadslidmaatschap kan combineren,” aldus Bouras in een verklaring. Bouras kwam in maart 2002 met 412 voorkeurstemmen in de raad, nadat zijn partij hem op een onverkiesbare 18e plaats had gezet. Opvallend is dat de Leidse Pvda-site nog niets meldt over het opstappen van Bouras. Duo-raadslid Daan Iken zal Bouras vrijwel zeker opvolgen.

“Ik vond en vind het een eer om raadslid te zijn. Maar om je werk als raadslid goed te kunnen doen, moet je er veel tijd in investeren. Daarom ben ik ook drie dagen gaan werken. Toch heb ik het gevoel dat ik niet voldoende tijd heb het raadswerk goed genoeg te doen. Aangezien ik niet van half werk hou, heb ik besloten om me volledig te concentreren op mijn werk bij de gemeente Amsterdam,” schrijft Bouras verder. Hij blijft zich, als lid, wel inzetten voor de Pvda. “Dit werk doe je pas goed na twee jaar,” zei Bouras eind vorig jaar nog. Die tijd heeft hij zichzelf dus niet gegeven.

Leiden bouras


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×