Leiden en Den Haag betalen niet mee aan reddingsplan West

De gemeente Den Haag weigert om opnieuw over de brug te komen met geld voor de redding van RTV West. Vijf jaar geleden legde de gemeente Den Haag al eens 2 miljoen gulden neer om TV West van de ondergang te redden. Den Haag vindt dat het nu de beurt is aan andere gemeenten in de regio. Woordvoerder Fons Delemarre van de gemeente Leiden laat alvast weten dat Leiden niet in zal gaan op een verzoek om financiële steun: “Als gemeente faciliteren we West wel doordat ze gebruik kunnen maken van bepaalde verbindingen, maar de gemeente heeft geen financiële mogelijkheden om mee te betalen een een reddingsplan.”

Leiden RTV West


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×