Gemeente wil theehuis sluiten

De gemeente Leiden zet in op de sluiting van Theehuis Faris aan de Maresingel. Momenteel wordt onderzocht op welke juridische gronden dat mogelijk is. Op 28 november deed de politie een inval in het theehuis. Daarbij werden zeven aanhoudingen verricht en werd een hoeveelheid drugs in beslag genomen. Sindsdien is het theehuis dicht. Persvoorlichter Fons Delemarre laat verder nog weten dat het theehuis niet over de juiste vergunningen beschikte. Ook werd er illegaal alcohol verkocht, was het personeel niet gekwalificeerd en overtrad Faris de sluitingstijden.

Burgemeester Lenferink zal aan de hand van de uitkomsten van het juridische onderzoek beslissen of Faris voor bepaalde of onbepaalde tijd gesloten zal worden.

Advertentie

Leiden Coffeeshop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×