Leiden maakt werk van evenementenbeleid

Met de aanstelling van een speciale Evenementenstimulator wil het college Leiden nadrukkelijk op de kaart zetten als bruisend centrum. Voor deze imagoverbetering is in 2004 zo’n 50.000 tot 60.000 euro beschikbaar. Wethouder Geertsema tekent vast aan dat het niet de bedoeling is om met dit geld bestaande evenementen die een kwijnend bestaan leiden overeind te houden. “Het moet echt gaan om vernieuwende zaken.” Aan welke criteria een evenement moet voldoen om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage van de gemeente wordt komend jaar vastgesteld in samenwerking met de aan te stellen Evenementenstimulator.

Advertentie

Leiden evenementencoordinator


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×