Den Haag wil toch betalen voor redding West

De gemeente Den Haag is eventueel toch bereid om ook een bijdrage te betalen voor het voorbestaan van Radio TV West. Dat meldt de noodlijdende omroep op de eigen website. Den Haag wil alleen meebetalen als andere gemeenten in het verzorgingsgebied van Radio TV West daartoe ook bereid zijn. Dat heeft verantwoordelijk wethouder Stolte laten weten. Stolte ziet een fusie tussen West en Rijnmond niet zitten. Eerder liet wethouder Stolte weten niet bereid te zijn om geld uit te trekken voor Radio TV West. De gemeente Leiden liet eerder al weten niet mee te zullen betalen. De gemeentefinanciƫn bieden daar ook geen ruimte voor.

Leiden RTV West


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×