Hoofredacteur RTV West legt functie neer

Hoofdredacteur Ron Fresen van Radio TV West heeft zijn functie neergelegd. Hij vindt dat hij niet langer als hoofdredacteur aan kan blijven, omdat er veel discussie is rond zijn persoon. Dat is het geval sinds twee weken geleden een rapport verscheen over de slechte financiele situatie van Radio TV West. Fresen voelt zich mede verantwoordelijk voor het niet goed functioneren van het managementteam van de omroep.

Hij stelt zich beschikbaar voor een andere functie binnen Radio TV West, als de omroep althans blijft bestaan. Woensdag beslist de provincie of zij Radio TV West financieel steunt of dat zij de omroep failliet laat gaan.

Leiden RTV West


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×