In Toruñ werd de bus wordt door husky sledenhonden naar het plein Ryne Staromiesjski getrokken. (Foto's: Bram Pater).

Bus voor Pools kinderhuis afgeleverd

Afgelopen dinsdag kwam de Leidse delegatie met onder andere Bram Pater, Daniël van Schoonderwoerd den Bezemer en directeur Maaike Mentink van Winston, het Leidse bedrijf dat het busje schonk, terug uit Polen. Ze leverden daar een bus af ten behoeve van het kindertehuis in de Leidse zusterstad Toruñ. Onderweg en in Polen maakten ze de bijgaande fotoreportage.

De Leidenaren werden in Toruñ ontvangen door de directrice van het weeshuis, Grazyna Breziñska, en de directrice van een Adoptieorganisatie, Halina Balewska. Naast de bus werden er ook kerstpakketten uitgedeeld.

Leiden torun


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×