V.l.n.r. Daniël van Schoonderwoerd den Bezemer; raadslid Leefbaar Leiden, Carel van Ingen; Ambtenaar voor Stedenbanden, Wethouder van der Sande, Dhr. Oudshoorn; politieambtenaar stedelijk beheer, Bram Pater; initiatiefnemer lid werkgroep stedenband en Bidjai Ramautar; Projectleider fietsenwerkplaats BWM. (Foto's: Gerard Ligtvoet).

Fietsen voor Leidse zusterstad

Maandag heeft wethouder Van der Sande een aantal afgedankte ‘Leidse’ fietsen overhandigd aan Bram Pater van de werkgroep Stedenband Leiden-Toruñ. De fietsen zijn bestemd voor een werkgelegenheids-project in Toruñ. In het kader van datzelfde project werden er vorige week ook al twee fietsentakels aangeboden door de Buurtwerkmaatschappij Leiden-Noord. Bouwmarkt Gamma schonk een gereedschapwagen voor de fietsenwerkplaats in Toruñ.

De firma Seafury (boten) uit Katwijk zorgt voor het transport van de materialen naar Toruñ.Bouwbedrijf Meyer slaat de fietsen gratis op. De initiatiefnemers zijn nog op zoek naar meer ondersteuning, zowel materieel (met name nieuwe voorwielen) als financieel (giro 92 05 387, t.n.v. B. Pater, o.v.v. Toruñ).

Advertentie

Leiden torun


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×