Poolse zusterstad nodigt Leidse jongeren uit voor kano-rally

De Poolse zusterstad Toruñ heeft de gemeente Leiden een uitnodiging gestuurd om deel te nemen aan een recreatieve kano-rally op Drweca, een nabij Toruñ gelegen rivier. De rally omvat zeven kano-dagen, met elke dag een tocht van maximaal 20 kilometer. Daarnaast zijn er diverse culturele activiteiten. De uitnodiging is bestemd voor vijf jongeren tussen 16 en 18 jaar, met één volwassen begeleider.

Geïnteresseerden hoeven nog niet te kunnen kanoën. Wél moeten ze kunnen zwemmen en Engels spreken. De hele onderneming vindt plaats tussen 18 en 27 juli. Het verblijf ter plekke wordt betaald door de gemeente Toruñ. De deelnemers moeten alleen de reiskosten naar Toruñ betalen (ongeveer 1200 kilometer).

Nadere inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Carel van Ingen, contactambtenaar bij de gemeente Leiden voor de stedenband met Toruñ, op telefoonnummer 071 – 516 70 29.

Leiden torun


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×