Vorig jaar liep het in de Stevenshof finaal uit de hand. Dit jaar was het een stuk rustiger. Rond 2.00 uur was er vrijwel niemand meer op straat en deze ruit bij de Stevensbloem is een van de weinige sporen van vandalisme tijdens de jaarwisseling. (Foto: Chris de Waard).

Jaarwisseling verloopt rustig

De jaarwisseling lijkt over het algemeen rustig verlopen. Wel werden er op verschillende plaatsen illegale vreugdevuren ontstoken. In de Sumatrastraat kwam de ME in actie. Een agent raakte daar gewond aan het hoofd. In Leiden Noord moesten verschillende bushokjes het ontgelden en werden wijkcontainers in brand gestoken.

 

Leiden jaarwisseling0304


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×