Akkoord over sociaal plan RTV West

De vakbonden NVJ en FNV Kiem hebben een sociaal plan bereikt voor werknemers die slachtoffer zijn geworden van de reorganisatie bij Radio TV West. Het plan wordt aankomende dinsdag toegelicht. Dat heeft de noodlijdende omroep bekend gemaakt. Radio TV West ontsloeg de medewerkers vanwege de slechte financiële situatie.

Volgens het plan krijgen de ontslagen medewerkers vanaf de ontslagdatum een financiële tegemoetkoming, afhankelijk van het aantal dienstjaren. Daarnaast willen de bonden akkoord gaan met het beperken van de eindejaarsuitkering over 2004 tot een bedrag van 612 euro; de CAO schrijft 5,5 procent van het jaarsalaris voor.

Het sociaal plan moet nog worden goedgekeurd door de leden van de vakbond. Overigens zal de NVJ proberen de schade te verhalen op bestuur en oud-directie van RTV West.

Leiden RTV West


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×