Micha Wertheim grote winnaar Leids Cabaret Festival

Micha Wertheim uit Amsterdam heeft zaterdag zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival gewonnen. De 31-jarige imponeerde de zaal met een programma vol cynisme en zelfrelativering, aldus de jury. Volgens het juryrapport wist hij de toeschouwers uitstekend te manipuleren en de zaal binnen vijf minuten voor zich te winnen, ondanks zijn bij vlagen irritante en arrogante houding.

Wertheim volgde een opleiding voor cultuurwetenschappen in Maastricht en deed in de afgelopen jaren ervaring op bij de Comedytrain van Raoul Heertje. De jury roemde deze van het festival om zijn zeer hoge niveau en grote verscheidenheid.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×