Burgemeester Lenferink op bezoek bij 100-jarige

Burgemeester Lenferink gaat dinsdag op felicitatiebezoek bij mevrouw Oostdam-Foklage. Zij viert die dag haar 100ste verjaardag in Zorgcentrum Roomburg. Mevrouw Rika Johanna Oostdam-Foklage werd op 24 februari 1904 geboren in Friesland. Sinds 2000 woont ze in Roomburg. Ze heeft haar hele getrouwde leven aan de Witte Singel gewoond. Samen met haar man verhuurden ze kamers aan studenten. Sinds eind 1979 is ze weduwe van Piet Oostdam, die zeer actief was in het Leidse verenigingsleven. Mevrouw Oostdam zit in een rolstoel en haar gehoor heeft haar grotendeels in de steek gelaten, maar lezen doet ze nog graag.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×