Gemeenteraad herdenkt Rob Mantel en Prinses Juliana

Aan het begin van de raadsvergadering heeft de gemeenteraad Prinses Juliana en de bekende Leidse ondernemer Rob Mantel herdacht. Mantel stond aan de wieg van uitzendorganisatie Luba en was in tal van Leidse verenigingen actief. Zo was hij onder andere betrokken bij de oprichting van de regio-VVV en speelde hij een rol bij de organisatie van de Jazzweek, de Maria Vespers en de 3 Oktoberviering. “Met hem is een groot Leidenaar heengegaan,” zo memoreerde burgemeester Lenferink.

Mantel overleed eind februari op 59-jarige leeftijd na een slopende ziekte. Hij was drager van de erepenning van de gemeente Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×