Finale L'eidols in zicht

Na de derde voorronde van L’eidols, de Leidse variant op Idols, maken nog twee mensen kans op een directe plaats in de finale. Afgelopen vrijdag werd de rij finalisten uitgebreid met Dinah Elzinga en Danny Vermeer. Het niveau van deze voorronde was opvallend hoog.

Danny begon als een echte entertainer met het nummer ‘I am a singer’ van René Froger. De toon van de avond was gelijk gezet in een overvolle Harmonie aan de Breestraat. De andere finaliste, Dinah, kreeg de zaal stil door ‘Beautiful’ van Christina Aguilera ten gehore te brengen.

Twee kandidates zijn door naar de wildcardronde voor een herkansing. Het gaat om Jennie Sierat met het nummer ‘Nu dat jij er bent’ van Trijntje Oosterhuis en Joyce van der Reyden met ‘I don’t know how to love him’ uit de musical Jesus Christ Superstar.

De publieksfavoriet, Ed van Vliet, die werd gekozen door middel van SMS, maakt ook nog een kans op een plek in de finale via de wildcardronde. Van Vliet had voor de support al zijn vrienden van Sporting Trigon meegenomen.

Aanstaande vrijdag is de vierde en tevens laatste voorronde van L’eidols. Iedereen die dit evenement wil bijwonen, is vanaf 21.00u welkom in café de Harmonie aan de Breestraat.

Leiden leidols


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×