Joke is vrijdagavond verkozen tot Leidol 2004. (Foto: Leidols.nl).

Joke wint L'eidols 2004

Joke is de grote winnares van L’eidols 2004 geworden. Na een spannende finale met elf deelnemers, trok ze met onder andere het liedje Son of a preacherman van Janis Joplin aan het langste eind. Als winnares mag ze een CD opnemen. Deelneemster Meike werd tweede en won daarmee een reischeque, terwijl Danny, die derde werd, een dag gratis in een beautysalon mag doorbrengen.

Winnares Joke is zaterdagmiddag tussen 12.00u en 15.00u te gast bij Patrick van Gils op Holland Centraal Radio.

L’eidols 2004 is nu weliswaar afgelopen, maar de organisatie is meteen alweer begonnen met iets nieuws: L’eidols for kids. Op zondagmiddag 16 mei zijn de audities in d’Oude Harmonie. Hierbij kunnen de kinderen voor een professionele jury hun zangtalenten laten zien. Na de audities vinden er twee voorrondes plaats. Uiteindelijk is de finale op begin juni. Alle kinderen uit Leiden of omgeving en in de leeftijden 8 tot 14 jaar mogen meedoen aan L’eidols for kids.

Om iedereen gelijke kansen te geven, heeft de organisatie besloten om de kinderen onder te verdelen in drie leeftijdsgroepen, namelijk 8+9 jaar, 10+11 jaar en 12-14 jaar. Voor de beste van elke leeftijdsgroep zijn er mooie prijzen te winnen. Zo kan je onder andere je eigen privéconcert winnen, een avond pannenkoeken eten met de hele klas of je eigen privéfeest met de hele klas georganiseerd door de Pilo’s! Inschrijven kan via de site van L’eidols.

Ook dit keer is de organisatie in handen van de De PiLo’s music & entertainment, ze worden bijgestaan door organisatiebureau Kwik & Van Hoek.

Advertentie

Leiden leidols


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×