L'eidols-presentator Marc de Roo met één van de kandidaten; Ed van Vliet uit Leiden. Ed komt volgende week terug in de wildcardronde.

Voorrondes L'eidols voorbij

De voorrondes van de Leidse Idols zijn voorbij. Afgelopen vrijdag was de laatste mogelijkheid voor de kandidaten om direct naar de finaleronde op 30 april te gaan. Tamara Lezcano en Pauline Capel maakten van deze gelegenheid gebruik en strijden daarom mee om de titel L’eidol 2004. Radio Holland Centraal zendt die finale overigens live uit.

Het was dit keer minder druk in café De Harmonie aan de Breestraat dan vorige keren. Dat had waarschijnlijk alles te maken met het optreden van BLØF in de Groenoordhallen, waar een hoop Leidse muziekliefhebbers te vinden waren. De kandidaten werden er echter niet minderenthousiast door.

Raymond van der Helden zorgde voor feest met zijn vertolking van ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ van René Froger. Hiermee verdiende hij een plek in de wildcardronde. Ook Damme Kemp mag aanstaande zaterdag 24 april een keer optreden in de herkansing.

De publieksfavoriet van deze avond, gekozen door het publiek middels SMS, werd Soraya Plezier. Zij bracht het ingetogen nummer ‘Colors of the Wind’ van Celine Dion.

Komende zaterdag zijn er maar liefst negen kandidaten te horen tijdens de zeer spannende wildcardshow. Het belooft een avond met een zeer hoog niveau te worden, aangezien alle kandidaten al een keer hebben opgetreden en de jury nét niet konden overtuigen. Alle belangstellenden zijn welkom vanaf 21.00u.

Leiden leidols


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×