Provincie bezorgd over snelle vertrek directeur RTV West

Provinciale Staten is bezorgd over het plotselinge vertrek van directeur Dink Binnendijk van Radio TV West. CDA en PvdA zijn bang dat het financieel gezond maken van de omroep hierdoor vertraging oploopt. De partijen stellen voor om de besprekingen over een mogelijke fusie tussen RTV Rijnmond en Radio TV West te versnellen.

Provinciale Staten vindt het vertrek van de directeur verder opmerkelijk omdat de politici juist veel vertrouwen in hem hadden uitgesproken. Binnendijk gaat op 1 juni bij RTV Noord-Holland als hoofdredacteur aan de slag.

Leiden RTV West


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×