Marathon rekent op perfect loopweer

Het belooft een prima 14e editie van de Leiden Marathon te worden. Althans, qua loopweer. Was het weer vorig jaar nog zó slecht dat de marathon-organisatie serieus rekening hield met het afblazen van de loop, dit jaar zijn de weergoden de lopers gunstig gestemd. Voor de Leidse Marathonzondag ziet het weer er prima uit. De echt warme dagen zijn voorbij zijn en voor zondag wordt een temperatuur van rond de 17,4º voorspeld. Ook zal er wat bewolking zijn, afgewisseld met af en toe zon.

Sleutelstad.nl zal de hele dag bij de Leiden Marathon aanwezig zijn en zal, net als voorgaande jaren, zo snel mogelijk na de finish honderden foto’s online zetten. Via de lokale radiozender Holland Centraal is de hele dag een live-verslag van de marathon te beluisteren.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline