Lopers uit heel Nederland doen mee aan de Leiden Marathon, maar natuurlijk verschijnen er elk jaar ook duizenden Leidenaren aan de start. Een van de Leidse bedrijven die al jarenlang meedoen, is Restaurant Koetshuis de Burcht. (Archieffoto: Chris de Waard).

Marathon rekent op perfect loopweer

Het belooft een prima 14e editie van de Leiden Marathon te worden. Althans, qua loopweer. Was het weer vorig jaar nog zó slecht dat de marathon-organisatie serieus rekening hield met het afblazen van de loop, dit jaar zijn de weergoden de lopers gunstig gestemd. Voor de Leidse Marathonzondag ziet het weer er prima uit. De echt warme dagen zijn voorbij zijn en voor zondag wordt een temperatuur van rond de 17,4º voorspeld. Ook zal er wat bewolking zijn, afgewisseld met af en toe zon.

Sleutelstad.nl zal de hele dag bij de Leiden Marathon aanwezig zijn en zal, net als voorgaande jaren, zo snel mogelijk na de finish honderden foto’s online zetten. Via de lokale radiozender Holland Centraal is de hele dag een live-verslag van de marathon te beluisteren.

Leiden Leiden Marathon


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×