Leidse marathonloper doet aanzoek

7

Frida Luiten wist niet wat haar overkwam toen haar vriend Jos de Goede over de finish kwam na de hele marathon te hebben gelopen. Nauwelijks was hij op adem gekomen of hij zette een hoge hoed op. Frida kreeg een sluier om en toen vroeg hij haar ten huwelijk. Helemaal perplex zei ze gelukkig wel ja. De twee Leidenaren leerden elkaar een jaar geleden kennen. Op de avond voor de marathon. (Foto: Chris de Waard).

Delen

7 reacties

 1. Chris van Hall op

  Wat een superheld!!

  dat is nog eens iets anders dan een medaille voor de vierdaagse

 2. Er is dus toch nog een snelle Jos in Nederland!

  Van harte, wat een leuke actie!
  En nu maar hopen dat de spierpijn snel over gaat….

  4:13.50 – over 42.2 km….mmmhhh…volgende keer de auto?

  Groeten,
  Dieter

 3. Jos jongen, je wordt bedankt! Was Jan al moeilijk te overtreffen qua aanzoek, je hebt de drempel nu wel errug hoog gelegd….! Bij deze alvast van harte gefeliciteerd en veel geluk met z’n 2-tjes! GR. Anton

 4. Margreet de Kraker op

  Mooie foto, en zeker een mooi moment!

  Nu moest je de marathon natuurlijk wel uitlopen………………

  Veel geluk en liefde toegewenst,

  Jan, Margreet en Thijs

Je bent nu offline