Topdrukte op de laatste dag van het Culinair Festival. (Foto's: Chris de Waard).

Culinair Festival sluit 'vierdaagse' af met topdrukte

De organisatie van het Culinair Festival kan moe maar voldaan terugkijken op het vier dagen durende eet-evenement op de Garenmarkt. Vele duizenden mensen wisten de weg naar het gezellige plein te vinden voor een hapje, een drankje en een praatje. Zondagavond om 21.30 uur was het Culinair Festival voor dit jaar weer voorbij en hadden de deelnemende restaurants de grootste moeite om alle gasten richting uitgang te bewegen. Kortom, een groot succes dat volgend jaar zeker weer op het programma van de Lakenfeesten staat.

Ondanks alle sombere weersvoorspellingen van de afgelopen dagen, heeft ‘Culinair’ zoals het door velen al wordt afgekort, weinig van de regen te lijden gehad. Alleen vrijdagavond regende het een uur flink.

Op de laatste dag was het de hele dag zó druk op het plein dat bijna overal even gewacht moest worden op een tafeltje. Onder het genot van een drankje en het live-optreden van de band Alderliefste was dat goed uit te houden.

Advertentie

Leiden Leiden Culinair


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×